Ideja

djeciji_online_zbor_ckim_slika.jpg

Dječiji online zbor CKIM-a

Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20:00 sati.
regiostars.jpg

RegioStars 2020

Europska komisija i ove godine organizira natječaj "RegioStars awards" za odabir najboljeg EU projekta, koji potiče regionalni razvoj. Projekti se na natječaj mogu prijaviti već sada, a prijave traju do 9. svibnja.
udruga_roda_copy41804.jpg

Besplatan e-tečaj za trudnice - drugi ciklus

Trudni ste i u trećem tromjesečju trudnoće (28 tjedana ili više)? Udruga Roda poziva vas na drugi e-Tečaj za trudnice - tečaj koji će se odvijati u potpunosti putem interneta.
i_ti_si_u_ovoj_prici.jpg

CRTICE S OTOKA #3 ― Poziv na sudjelovanje

CRTICE S OTOKA #3 pozivaju na slanje reportaža; fotografija i fotoreportaža; intervjua sa zanimljivim otočkim osobama; kratkih priča, anegdota i kronika; ilustracija i stripova; vijesti o važnim otočkim akcijama i događajima, potrebama i problemima. Svoje priloge, kao i sva pitanja, možete slati do 22. travnja.
facebook_banner_final.jpg

Poziv na objavu kratkog stripa - OHOHOZIN #2

Ohoho festival poziva sve zainteresirane vizualne umjetnike/ce, stripaše/ce i sve ostale, da pošalju svoj kratki strip za objavu u OHOHOZINU #2, zaključno s 10. travnjem. Zin nastaje u sklopu OHOHO festivala 2020. koji bi se trebao održati čim to bude moguće u AKC Medika.
pocetnica_likovne_kritike_fb_cover_by_greiner.jpg

Početnica likovne kritike

Umjetnička organizacija Atelijeri Žitnjak i portal Kulturflux pokreću zajedničku Početnicu likovne kritike! Početnica je namijenjena svim zaljubljenicima u suvremenu umjetnost. Poziv za sudjelovanje otvoren je do petka, 24. travnja, a imena odabranih sudionika/ica bit će poznata u ponedjeljak, 27. travnja. S obzirom na kapacitete organizatora, prvu Početnicu moći će polaziti osmero sudionika/ica, zato požurite s prijavama!
66652245_1399036900248399_4743010561967521792_o.jpg

13. SEFF Smaragdni eco film festival

Trinaesto izdanje Smaragdnog eco film festivala SEFF-a, održat će se 21. lipnja u Zagrebu. Kako su većina svjetskih festivala otkazana zbog svjetske zdravstvene krize uzrokovane Covid-19 virusom, organizator i selektor festivala Daniel Pavlić, odlučio je ipak raspisati natječaj za prijem filmova, te nakon žiriranja filmova, proglasiti najbolje filmove u četiri ovogodišnje kategorije. Prijave do 1. svibnja.