Ideja

vizitka.jpg

Natječaj za projekt Vizitka

Portal Kulturflux objavljuje projekt Vizitka kojem je cilj pružiti deset mladih umjetnika široku medijsku vidljivost kroz predstavljanje njihovog umjetničkog rada na portalu i društvenim mrežama te kroz tiskanje radova umjetnika u obliku profesionalnih vizitki i promotivnih stickera. Rok za prijave je 26. srpnja.
call_for_artists_horizontal.jpg

Prvo proširenje društvene igre Fierce Women – natječaj za umjetnice

Udruga K-zona otvorila je natječaj za umjetnice koje će raditi na prvom proširenju društvene igre Fierce Women, koje će uključiti dodatnih 30 žena iz Hrvatske, Irske, Slovenije i Sjeverne Makedonije. Natječaj je otvoren za sve umjetnice, ilustratorice i dizajnerice iz Europe, a prijave se zaprimaju do 24. lipnja.
36mountains.png

Natječaj za 36 Mountains festival 2020

Otvoren je natječaj za peto izdanje 36 Mountains festivala, koji će se održati od 15. do 20. rujna, u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika, u Galeriji Bačva. Rok za prijave je 1. lipnja.
radionica_javni_prijevoz_buducnosti_novo.jpg

Online radionica Budućnost javnog prijevoza

Radionica je namijenjena prometnim stručnjacima, predstavnicima lokalne i regionalne vlasti, predstavnicima poduzeća javnog prijevoza, studentima i organizacijama civilnoga društva. Radionica će se održati na online platformi ZOOM 2. i 9. lipnja, od 10 do 12 i 30 sati. Prijave do 29. svibnja.
crowd.jpg

Otvorene prijave za Malu online školu crowdfundinga

Marketinška agencija Brodoto organizira Malu online školu crowdfunding koja će se održavati 26. i 27. svibnja.Tijekom dvodnevne edukativne radionice, stručni tim Brodota polaznicima će približiti grupno financiranje kroz predstavljanje svih bitnih elementa za realizaciju uspješne kampanje. Prijave do 25. svibnja.
big_hr.jpg

DORF 2020 - natječaj

Organizatori DORF 2020. pozivaju autore i producente dokumentarnih glazbenih filmova da ih prijave na natječaj koji je otvoren do 1. srpnja. Festival osim projekcija filmova organizira i popratne sadržaje: izložbe, promocije knjiga, koncerte i radionice.
2020_5_online_cirkuska_radionica_za_djecu.jpg

Online cirkuska radionica za djecu

Besplatna online cirkuska radionica za djecu iznad 5 godina održat će se ovu srijedu (20. 5.) od 18 do 19 sati u vodstvu Nikoline Majdak iz Umjetničke organizacije CIRK POZOR. Svakodnevni predmeti u kućanstvu dobit će novu namjenu u ovom procesu obogaćivanja mašte i otvaranja novim idejama.