H-Alter financijski podupiru:

H-Alter financijski podupiru:

Godina 2006.

1. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, projekt Građanske inicijative - naš doprinos zajednici. Trajanje projekta je od 1. siječnja 2006. do 28. veljače 2006. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Mišljenja izražena u ovoj publikaciji su mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

aed_3fc.gif
usaid.gif

2. Academy for Educational Development (USAID), projekt Povećanje vidljivosti i javnog prepoznavanja nevladinih organizacija. Projekt se ostvaruje u suradnji sa Centrom za mirovne studuije i Radijom 101, a traje od 1. siječnja 2006. do 31. prosinca 2006.

nizozemska_ambasada.jpg

3. Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske, Matra Kap Program: autorski članci na H-alteru. Projekt traje od 15. svibnja 2006. godine do 15. svibnja 2007. godine.

zaklada_f87.gif

4. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, program podrške neprofitnim medijskim projektima za poticanje demokratizacije i razvoja civilnoga društva, za razdoblje od 1. srpnja 2006. do 30. lipnja 2007. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Mišljenja izražena u ovoj publikaciji su mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.


Godina 2007.

5. Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport - ZagrebProgram javnih potreba u kulturi za 2007. godinu.

6. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, program Suradnja na neprofitnim medijskim projektima za poticanje demokratizacije i razvoja civilnoga društva, za razdoblje od 1. srpnja 2007. do 30. lipnja 2008. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Mišljenja izražena u ovoj publikaciji su mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.


Godina 2008.

7. Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske, Matra Kap Program: Forum civilnog društva, projekt traje od 10. prosinca 2007. do 10. studenog 2008.

8. Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport - Zagreb, Program javnih potreba u kulturi za 2008. godinu.

9. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Institucionalna potpora 2008. - 2010. g. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u skladu sa ugovorom o financiranju institucionalne potpore stabilizaciji i/ili razvoju udruge. Mišljenja izražena u ovoj publikaciji su mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

btd.jpg

10. Balkan Trust for Democracy / German Marshall Fund, Povećanje vidljivosti organizacija civilnog društva i poticanje njihova sudjelovanja u kreiranju javnih politka, u suradnji sa Centrom za mirovne studije i emisijom Povećalo Otvorene TV. Projekt traje od veljače 2008. do siječnja 2009. g.

11. Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah, programNaš doprinos zajednici - građanske inicijative. Iniciranje natječaja za najbolju amatersku fotografiju koja se odnosi na civilno-društveni aktivizam u lokalnim zajednicama. Trajanje projekta je do 30. studenog 2008.


Godina 2009.

12. Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport - Zagreb, Program javnih potreba u kulturi za 2009. godinu.

13. Ministarstvo kulture Republike HrvatskeProgram javnih potreba u kulturi za 2009. godinu.

14. Grad Zagrebprogram financijskih potpora programima / projektima od interesa za Grad Zagreb koji promiču vrijednosti EU za 2009. godinu:Mladi u procesu približavanja Hrvatske EUEko-H-alterMediji u zajednici.

15. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, projekt Pravo novinara na pristup informacijama. Projekt se odvija tijekom 2009. godine.

16. Grad ZagrebSufinanciranje programa/projekata udruga s područja promicanja ljudskih prava za 2009. projekt Članak 14: Promocija ljudskih prava na portalu H-alter


Godina 2010:

eu.png

17. Europska unija - program IPA INFO; Projekt "Hrvatska i Europska Unija: Informativni most na portalu H-alter" ("Croatia and European Union: Information bridge on the Web portal H-alter"), 1. prosinca 2009. - 30. studenog 2010. Ova publikacija izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Udruge za nezavisnu medijsku kulturu  i ni na koji se način ne može smatrati da održava gledišta Europske unije.

18. Heinrich Böll Stiftung - Hrvatska, Članci o ekološkim temama, 2010. godina

19. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Sporazum o programskoj suradnji u području neprofitnih medija, za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2010. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Mišljenja izražena u ovoj publikaciji su mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

holcim_f06.jpg

20. Holcim Hrvatska, program Ne zatvarajte oči pred korupcijom! Projekt H-Alterom protiv korupcije, od 1. svibnja do 31. prosinca 2010.

21. Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport - Zagreb, Program javnih potreba u kulturi za 2010. godinu.

urs.gif

22. Ured za ravnopravnost spolova Vlade Republike Hrvatske, projekt Promocija spolne ravnopravnosti (za 2010. godinu)

23. Grad ZagrebEko H-Alter, program informiranja i edukacije građana o temama iz područja energije na portalu H-Alter


Godina 2011.

24. Heinrich Böll Stiftung - Hrvatska, Članci o ekološkim temama, 2011. godina

25. Ministarstvo kulture Republike HrvatskeProgram javnih potreba u kulturi za 2011. godinu.

26. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Sporazum oprogramskoj suradnji u području neprofitnih medija, za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2011. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Mišljenja izražena u ovoj publikaciji su mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

27. Grad Zagreb, projekt Informirani mladi, aktivni mladi. Cilj - informirati o temama važnim za konstituiranje aktivnog građanstva i povećati vidljivost tema i sadržaja kojima se bavi civilno društvo.

zamah_6d9.jpg

28. Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah, programNaš doprinos zajednici - građanske inicijativeZAsigurno vozim bicikl. Inicijativa kroz medijsku kampanju i tiskanje promotivnih materijala promovira biciklizam i potiče korisnike - bicikliste da sami definiraju probleme i sugestije koji se objavljuju na H-Alteru te prosljeđuju nadležnim lokalnim tijelima.

29. Grad Zagreb, projekt Informiranje o EU i procesu pristupanja Hrvatske EU te promoviranje europskih vrijednosti na portalu H-Alter.


Godina 2012.

30. Heinrich Böll Stiftung - Hrvatska, Članci o ekološkim temama, 2012. godina

31. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Sporazum oprogramskoj suradnji u području neprofitnih medija, za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2012. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske potpore Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Mišljenja izražena u ovoj publikaciji su mišljenja autora i ne izražavaju nužno stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

32. Ministarstvo kulture Republike HrvatskeProgram javnih potreba u kulturi za 2012. godinu.

internews.jpg

33. InternewsH-Alter protiv diskriminacije

sad_ambasada.jpg

34. Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država, projekt "Pravo novinara na pristup informacijama". Stavovi, otkrića, zaključci ili preporuke u člancima su autorovi i ne izražavaju nužno stajalište Veleposlanstva SAD-a. 

35. Grad Zagreb, Ured za kulturu: Informiranje mladih o demokraciji i civilnom društvu

36. Grad Zagreb, Gradski ured za energetiku: Informiramo i primjenjujemo eneretsku učinkovitost

37. Grad Zagreb, Informiranje o EU i promoviranje ljudskih prava na H-Alteru i socijalnim mrežama

osi.gif

38. Otvoreno društvo, Suočavanje s prošlošću i pomirenjeGodina 2013.

39. Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Sporazum o prijelaznom razdoblju Razvojne suradnje kroz programsku podršku u području neprofitnih medija. Tiskanje ove publikacije omogućeno je temeljem financijske podrškom Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost autora i nužno ne izražava stajalište Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

40. Ministarstvo kulture Republike HrvatskeProgram javnih potreba u kulturi za 2013. godinu.

balkan_trust.jpg

41. Balkan Trust For Democracy - projekt "Pravo novinara na pristup informacijama". Stavovi izneseni u člancima su autorovi i ne izražavaju nužno stajalište Balkan Trust for Democracy, US German Marshall Funda ili njihovih partnera.

heplogo.jpg

42. Hrvatska elektroprivreda - projekt "Informiramo o zaštiti okoliša"

43. Grad Zagreb, Gradski ured za energetiku - "Info za zeleni Zagreb"

44. Grad Zagreb, Gradski ured za energetiku - "Informiranje i edukacija građana o temama iz područja energije i transporta te energije i klimatskih promjena, publiciranjem informativnih i edukativnih članaka na portalu H-Alter"

45. Grad Zagreb - "O ljudskim pravima javno"

46. Grad Zagreb - "Informiranje o EU i promoviranje aktivnosti Platforme 112 - koalicije za Hrvatsku vladavinu prava"

47. Grad Zagreb - "Skupština u fokusu"

48. Ministarstvo kulture RH - Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnim medijima

hbs_mala.jpg

49. Heinrich Böll Stiftung - Hrvatska, Članci o ekološkim temama, 2013. godina

 

 

Godina 2014.

zagreb.gif

50. Grad Zagreb - "Pravna stečevina Europske unije - Poglavlje 23."

51. Grad Zagreb - "Diskriminacija u prvom licu"

52. Grad Zagreb - "S energijom energično"

53. Grad Zagreb - "Znamo li što jedemo?"

aem.jpg

54. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt "Socijalna pravda"

ministarstvokulture.gif

55. Ministarstvo kulture RH - Program kulturnog razvitka

56. Ministarstvo kulture RH - Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnim medijima

zagreb.gif

57. Grad Zagreb - "Kultura, obrazovanje i kultura javnog dijaloga"

 

                                  Godina 2015.

aem_copy34063.jpg

58. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava

zagreb.gif

59. Grad Zagreb - "Informiranje o pravnoj stečevini EU"

60. Grad Zagreb - "Diskriminacija u prvom licu 2"

61. Grad Zagreb - "Klimatske promjene - što mogu učiniti građani"

aem_copy19524.jpg

62. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava

ministarstvokulture.gif

63. Ministarstvo kulture RH - Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava neprofitnim medijima

                                  Godina 2016.

aem_copy68312.jpg

64. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava

65. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt U dnevnom ritmu

zagreb.gif

66. Grad Zagreb - "Kultura, obrazovanje i kultura javnog dijaloga"

                                                                                

                                          Godina 2017.

mali_rgb_copy11610.jpg

67. Udruga za nezavisnu medijsku kulturu je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. »Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Udruge za nezavisnu medijsku kulturu i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva«. (Ovu rečenicu obavezno objavljuje korisnik potpore prema čl. 42. st. 3. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, NN 26/2015)

aem_copy90845.jpg

68. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava

zagreb.gif

69. Grad Zagreb - „Inkluzivnost, kultura, obrazovanje i kultura javnog dijaloga“"

                                                                           

                                           Godina 2018.

mali_rgb_copy11610.jpg

70. Udruga za nezavisnu medijsku kulturu je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. »Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Udruge za nezavisnu medijsku kulturu i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva«. (Ovu rečenicu obavezno objavljuje korisnik potpore prema čl. 42. st. 3. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, NN 26/2015)

aem_copy44522.jpg

71. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava

zagreb.gif

72. Grad Zagreb - "„Inkluzivnost, kultura, obrazovanje i kultura javnog dijaloga“

 

 

Godina 2019:

mali_rgb_copy11610.jpg

73. Udruga za nezavisnu medijsku kulturu je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge. »Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Udruge za nezavisnu medijsku kulturu i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva«. (Ovu rečenicu obavezno objavljuje korisnik potpore prema čl. 42. st. 3. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge, NN 26/2015)

aem_copy71037.jpg

74. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava

rsz_1rsz_1rekom_cso_activism_for_reconsiliation_mne_copy72448.jpg

75. Europska unija - Aktivizam civilnog sektora za pomirenje u regionu bivše Jugoslavije – podrška REKOM-u - projekt "Razgovarajmo o ratu da bismo živjeli u miru"

zagreb.gif

76. Grad Zagreb - "„Inkluzivnost, kultura, obrazovanje i kultura javnog dijaloga“

                                                                                    

Godina 2020:

aem.jpg

77. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava

lenta_m.jpg

78. Europski socijalni fond (Mediji zajednice - potpora socijalnom uključivanju putem medija, faza I) - projekt "Ranjive na vidjelo"

 

 

Godina 2021:

lenta_m_copy39897.jpg

79. Europski socijalni fond (Mediji zajednice - potpora socijalnom uključivanju putem medija, faza I) - projekt "Ranjive na vidjelo"

aem_copy99288.jpg

80. Agencija za elektroničke medije (Fond za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija) - projekt Vladavina prava