Ideja

karloveliki_nagrada.jpg

Europska nagrada za mlade Karlo Veliki 2020.

Imaš između 16 i 30 godina i projekt europskih dimenzija? Prijavi ga za Europsku nagradu za mlade Karlo Veliki! Svake godine Europski parlament i Zaklada međunarodne nagrade Karlo Veliki iz Aachena uručuju nagradu Karlo Veliki za europske projekte mladima u dobi između 16 i 30 godina. Prijave traju od 6. studenog do 31. siječnja 2020.
rijeka2020.jpg

Sobno bilje za neznalice 2

U subotu, 16. studenog, od 11 do 13 sati u RiHubu se održava radionica Sobno bilje za neznalice 2 u sklopu programa Biljkoteka Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.
wow_nagrade_vizual.png

Otvorene su nominacije za Fierce Women WoW nagrade

Portal VoxFeminae.net u potrazi je za strašnim ženama, heroinama, borkinjama za ravnopravnost i ženska prava, za javno dobro, zajedništvo i zajednicu, za bolje društvo. Nominacije se primaju do 12. siječnja 2020.
slika.jpg

Poziv na sudjelovanje - Emotivne kovanice

Cirkorama poziva na sudjelovanje na skupnoj – jednodnevnoj izložbi Emotivne kovanice koja će se održati u prosincu u gradu Zagrebu. Izložba je zamišljena kao kolektivni rad svih prijavljenih umjetnika, bez selekcije. ‘Emotivne kovanice’ trebaju im stići najkasnije do srijede 10. prosinca.
unnamed_23.png

Otvorene prijave za 30. izdanje Animafesta Zagreb

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb poziva vas da prijavite svoj film na 30. izdanje Festivala, koje će se održati od 8. do 13. lipnja 2020. u Zagrebu. Prijaviti se mogu svi kratki i dugi animirani filmovi te VR projekti završeni nakon 1. siječnja 2019. godine. Rok za prijavu kratkometražnih filmova u svim kategorijama je 1. veljače 2020. Rok za prijavu dugometražnih filmova i VR projekata je 15. ožujka 2020.
hdlu_copy87090.jpg

Prijave za sudjelovanje na 9. artOmat-u

Ovogodišnji 9. artOmat održat će se u Domu hrvatskih likovnih umjetnika od 17. do 22. prosinca, paralelno s manifestacijom Plati i nosi koja se odvija u galeriji Bačva. Na sajmu je moguće sudjelovati prijavom na natječaj koji traje do 13. studenoga.
climate.png

Otvorene prijave za sudjelovanje - Tvoja Europa, tvoje mišljenje

Europski gospodarski i socijalni odbor (EGSO) je otvorio prijave za 11. izdanje događanja Tvoja Europa, tvoje mišljenje koje će se održati u Bruxellesu od 19. do 20. ožujka 2020. Pozivaju se učenici srednjih škola da sudjeluju u raspravi o aktualnim temama koje se tiču mladih. Rok za prijavu je 18. studenog.