djeciji_online_zbor_ckim_slika.jpgDječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20:00 sati.

Sva djeca koja žele i vole pjevati slobodno neka se prijave u naš online zbor!

Dječji zbor CKIM-a, ne gledajući na nastalu tešku situaciju u kojoj smo se svi našli i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20:00 sati.

Osim što pjevamo, mi se i družimo na način da raspravljamo o školi, lijepim uspomenama s "pravih" proba i koncertima koje smo imali.
Djeca svakodnevno komuniciraju međusobno i sa svojom dirigenticom Galinom Veličko na grupi na Whattsapp-u, gdje razmjenjujemo glazbu, crteže, posjete svjetskim online muzejima i dr.

Mi, dječji zbor CKIM-a pozivamo svu djecu koji imaju želju i volju da nam se pridruže u našem ONLINE ZBORU! Koliko god ova situacija nije uobičajena za probe zbora, ajmo vidjeti i pozitivnu stranu nastalog.... djeca koji su daleko od Zagreba iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta mogu se okupiti zajedno na jednom mjestu, družiti se, pjevati i dijeliti informacije o glazbi.

Sva djeca koja žele i vole pjevati slobodno neka se prijave u naš ONLINE ZBOR na mail galinavelicko555@gmail.com ili na broj 091 600 1355.
Osim toga, pokrenuli smo i glazbene online radionice koje uključuju sate pjevanja, glazbenu edukaciju i druge zanimljivosti iz glazbe.