Ideja

volonteri_cms.png

Postani volonter/volonterka Centra za mirovne studije

Centar za mirovne studije od 2004. godine organizira volonterski program za direktan rad s osobama koje su bile prisiljene napustiti svoje domove te svoj život nastavile u Hrvatskoj. Dosad je u aktivističkom i direktnom volonterskom radu s CMS-om sudjelovalo preko 260 volonterki i volontera. 
zelenaakademija2020.png

Zelena akademija / Green Academy 2020

Celebrating its tenth anniversary, the Green Academy 2020 will take place in Komiža on the island of Vis, from August 21 to 26, as a cooperation between the Institute for Political Ecology, the Green European Foundation, the Open Society Initiative for Europe and the Heinrich Böll Foundation, with the financial support of the European Parliament to the Green European Foundation.
Foto: Restart

Upiši Restartovu školu i postani dokumentarist/ica

Škola dokumentarnog filma udruge Restart ulazi u desetu godinu rada i raspisuje prijave za upis nove generacije budućih dokumentarista! Program pod vodstvom stranih i domaćih mentora i predavača održat će se u Zagrebu od listopada 2020. do veljače 2021., a prijave traju do 20. rujna.
008a3313_1.jpg

Star Film Festivalske radionice!

Prijavite se za sudjelovanje na radionicama i ne zaboravite pratiti naše službene stranice, kao ni službenu stranicu Star Film Festa za vrijeme njegova održavanja.