Ideja

unnamed_24.jpg

Prezentacija i prijatelji

Radionica-predavaonica zamišljena je u četiri susreta na kojima predavačica Petra Zlonoga i sudionici ulaze u tematiku "prezentacije", što ona točno podrazumijeva i na koji način se ona izvodi, a da je na radost i prezentera i publike. Prijave do 22. listopada.
zagreb_before.jpg

Radionicu za treću životnu dob Zagreb Before & After

Centar oblikovanja svakodnevice poziva sve zainteresirane u dobi od 54 godina i više da se priključe uzbudljivoj dvodnevnoj radionici Jelene Bračun i Alme Trtovac Zagreb Before&After (Zagreb prije i poslije), koja će se održati 23. i 24. listopada u Muzeju za umjetnost i obrt. Prijave se zaprimaju do popunjenja slobodnih mjesta.
volonterski_oskar_otvorene_prijave_2019.png

Volonterski Oskar 2019.

Volonterski centar Zagreb od 9. listopada do 28. listopada zaprima prijave za Volonterski Oskar 2019., zagrebačku nagradu za volontera/ku godine. Nagrada se od 2009. godine dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na razini grada Zagreba, a provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom i Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.
32.aaa.jpg

32. Adria Art Annale - Tihi Grad

Objavljen je natječaj za 32. Adria Art Annale u Splitu. Tema je "Tihi Grad". Rok za prijavu radova na Annale je 7. studenog.
ruta_biciklijade_dupin.jpg

Osma Splitska biciklijada

U nedjelju, 6. listopada, u organizaciji Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce bit će održana osma Splitska biciklijada. Start je u 16.30 sati ispred zgrade Banovine, a cilj kraj Grgura Ninskog. Prigodni program bit će upriličen u Strossmayerovu parku (Park Đardin) s početkom u 17.00 sati.
blue_lastovo_709692_wwf.jpg

Otvorene prijave za Plavi poslovni inkubator na Lastovu

WWF Adria i BlueSeeds sa suradnicima pokreću Plavi poslovni inkubator te pozivaju sve lokalne dionike otoka Lastova na dostavu lokalnih poslovnih ideja, koje bi mogle ostvariti pozitivne okolišne, gospodarske i društvene utjecaje. Pozov je otvoren do 15. studenog.
iro_logo_copy65874.jpg

15. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira 15. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 15. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 17. listopada na Sveučilištu u Rijeci.
unnamed_21.jpg

Besplatne filmske radionice Samo nebo nam je granica

Udruga Bacači Sjenki provodi nove inovativne filmske radionice Samo nebo nam je granica u Zagrebu, Karlovcu i Puli. Prva u nizu je početna filmska radionica u Zagrebu koja će biti održana od 30. rujna do 4. listopada. Radionice su namijenjene polaznicima starijim od 54 godine. Broj mjesta na radionici je ograničen na 15 polaznika, prijave se primaju dok se radionica ne popuni.
acr.png

Otvorene prijave za Akademiju poslovnih vještina

ACT Grupa je otvorila prijave za drugu generaciju polaznika/ica Akademije poslovnih vještina, jedinstvenog jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća koji se odvija kroz model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora. Prijave do 4. listopada.