unnamed_24.jpgRadionica-predavaonica zamišljena je u četiri susreta na kojima predavačica Petra Zlonoga i sudionici ulaze u tematiku "prezentacije", što ona točno podrazumijeva i na koji način se ona izvodi, a da je na radost i prezentera i publike. Prijave do 22. listopada.

Prezentacija vlastitog rada jedna je od najomraženijih aktivnosti u kojima su filmaši, ali i stvaratelji općenito, "primorani" sudjelovati. Ili to često tako doživljavamo - kao "nužno zlo", (ne)priliku za blamažu ili sram.

Zašto je to tako i kako to možemo promijeniti na vlastitu i opću dobrobit, ono je čime ćemo se baviti na predava-radionici PREZENTACIJA I PRIJATELJI, voditeljice Petre Zlonoge.

Radionica-predavaonica zamišljena je u četiri susreta na kojima predavačica i sudionici ulaze u tematiku "prezentacije", što ona točno podrazumijeva i na koji način se ona izvodi a da je na radost i prezentera i publike.

Za predava-radionicu nije potrebno pisati prijavu te nema selekcije, već se zainteresirane polaznike moli da se sa svojim kontaktom najave na mail: radionice@kkz.hr , najkasnije do 22.listopada.

Od polaznika se očekuje aktivno sudjelovanje i dolazak na sva četiri termina, koji su sljedeći: 24. listopada, 29.listopada, 31.listopada i 5.studenog od 19:00 - 20:30h.