Ideja

rovinj_photodays.jpg

Rovinj Photodays 2021: natječaj je otvoren!

13. i 14. edicija Rovinj Photodays festivala tijekom 2020. i 2021. godine održavaju se isključivo provedbom online godišnjeg natječaja te popratnih video i online predstavljanja finalista tijekom jeseni u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti u Rijeci te kod partnera festivala.
zez_shutterstock.jpg

Kako postati partner-instalater #Nasunčanojstrani

Zelena energetska zadruga poziva postojeće i buduće instalatere sunčanih elektrana iz cijele Hrvatske na virtualno predavanje “Kako postati partner-instalater #Nasunčanojstrani”. Na predavanju će se predstaviti mogućnosti uključivanja u zajednicu izvođača sunčanih sustava i partnerstva na projektu Na sunčanoj strani, a održat će se u ponedjeljak, 14. prosinca, od 17 do 18 sati putem digitalne platforme Google Meet.
wow_awards_banner.png

Otvorene nominacije za Fierce Women WoW nagrade

Uoči 8. marta 2021., portal Vox Feminae i društveno poduzeće Fierce Women po drugi puta će organizirati dodjelu nagrada za strašne žene godine te predstaviti niz heroina koje su dale značajan doprinos za rodnu ravnopravnost, pravednost i socijalnu pravdu u Hrvatskoj u proteklom razdoblju. Nominacije se primaju do 10. siječnja 2021.
podcast_radiona.jpeg

Radionica Kako započeti podcast

Radionica “Kako započeti podcast” pod vodstvom Ivana Vorasa održava se u subotu, 21. studenoga, od 12 do 16 sati za Zoom platformi.
act_logo.jpg

Otvorene prijave za 3. Akademiju poslovnih vještina

Otvorene su prijave za sudjelovanje u trećoj generaciji Akademije poslovnih vještina - jednogodišnjeg programa edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora. Prijavite se do petka, 27. studenoga, u 12 sati.

Kako sačuvati tlo?

Poziv na on-line Nacionalni forum o tlu: Zelena Istra u suradnji s ODRAZ-om organizira 10. studenog 2020. od 10 do 13 sati Nacionalni forum o tlu u okviru projekta SOIL4LIFE, koji se provodi u suradnji s međunarodnim partnerima. Nacionalni forumi organizirat će se u pet europskih gradova, a Forum u Zagrebu je prvi.
verzija_c.jpeg

Youth Speak Forum 2020/ ODGOĐENO!

Ovogodišnje izdanje AIESEC konferencije za mlade, Youth Speak Forum 2020, održat će se u dvorani Hotela Dubrovnik, 30. listopada 2020. Youth Speak Forum 2020. odgođen je za ožujak 2021.