2020_5_online_cirkuska_radionica_za_djecu.jpgBesplatna online cirkuska radionica za djecu iznad 5 godina održat će se ovu srijedu (20. 5.) od 18 do 19 sati u vodstvu Nikoline Majdak iz Umjetničke organizacije CIRK POZOR. Svakodnevni predmeti u kućanstvu dobit će novu namjenu u ovom procesu obogaćivanja mašte i otvaranja novim idejama.

Radionica se održava u sklopu projekta Mreže solidarnosti ZD kojega volonterski provodi neformalna grupa mladih SOL.zd.

Radionica je osmišljena kao serija igri koje uključuju i neke cirkuske vještine i tehnike, ali i neke osnovne principe kretanja tijela u prostoru kroz koje se sudionici/e potiču koristiti svoje tijelo, glas, maštu, ideje i impulse na način koji može voditi nekom stvaralaštvu ili ostati na lijepoj i inspirativnoj razini istraživanja i uživanja u igri.

*Ako je moguće, za radionicu pripremiti:

jednu stolicu, nekoliko pari čarapa (koje se mogu smotati u "lopticu"), jednu jabuku, manji jastuk, neko pokrivalo za glavu (šešir, kapu sa šiltom ili slično), par listova papira. Obući udobnu odjeću za kretanje.

U Facebook događaju radionice pronaći ćete ZOOM link za pristup radionici, a ako ne koristite Facebook, javite se na mail mreze.solidarnosti.zd@gmail.com pa će vam biti poslan link za pristup.