Novac

nevjerojatni.png

ACT Grupa i RBA predstavili novi program podrške za mlade poduzetnike

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska udružili su snage kako bi podržali mlade, "nevjerojatne" poduzetnike i dali im podršku u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu. Nevjerojatni, novi program podrške poduzetnicima do 35 godina starosti, otvorio je prijave za sudjelovanje. Prijavite se do 31. svibnja.
european_solidarity_corps_300x170.jpg

Europske snage solidarnosti 2021. – 2027.

Komisija je danas objavila prvi poziv na podnošenje prijedloga za Europske snage solidarnosti za razdoblje 2021. – 2027. Europske snage solidarnosti podupiru mlade koji žele volontirati u raznim područjima: od pomaganja ugroženim osobama do sudjelovanja u zdravstvenim i ekološkim aktivnostima u EU-u i šire. Ovogodišnji prioritet bit će zdravlje te će volonteri raditi na projektima usmjerenima na zdravstvena pitanja, uključujući posljedice i oporavak od pandemije bolesti COVID-19.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy18464.jpg

ACF Hrvatska: Poziv na prijavu malih projekata

Ovim Pozivom će biti podržani projekti manjeg opsega u trajanju od šest mjeseci do godinu dana, usmjereni na intervencije koje predlažu i provode lokalni OCD-i radi povećanja dobrobiti lokalnih zajednica i/ili tematskih zajednica koje čine određene društvene skupine sa zajedničkim interesima, potrebama i problemima u jednom od prioritetnih programskih područja podrške Fonda. Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 31. svibnja 2021. godine u 12 sati.
idea_challenge_2021_1536x864.jpg

Civic Europe Idea Challenge

Do 26. travnja otvoren je poziv za prijavu projektnih ideja na program Civic Europe Europe Idea challenge.
zeleni_pojas_ina.jpg

Ina Zeleni pojas

INA objavljuje natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata pod nazivom Zeleni pojas. Natječaj traje od 15. veljače do 15. ožujka.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy18464.jpg

Natječaj Zagrebačke županije za okolišne udruge

Na natječaj se mogu javiti udruge i druge neprofitne organizacije upisane u Registar udruga Republike Hrvatske koje imaju sjedište u Zagrebačkoj županiji, aktivno djeluju na njenom području i programski su usmjerene na zaštitu okoliša i prirode. Najmanji iznos financijske potpore koji se može odobriti po pojedinom projektu je 5.000 kuna, a najveći iznos 40.000 kuna. Rok za prijavu: 26. ožujka 2021.
clubture.png

Clubture-HR poziv za predlaganje projekata za 2021. godinu

Otvoren je poziv za prijavu prijedloga suradničkih projekata i turneja u 21. krugu programa ''Clubture-HR: Programska razmjena i suradnja''. Poziv je namijenjen udrugama, umjetničkim organizacijama i neformalnim inicijativama koje djeluju u području nezavisne kulture i mladih, s rokom prijave 4. veljače 2021. u 14,00.