Novac

kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy54031.jpg

Pružimo znanje, potaknimo inicijative

HBOR je raspisao javni natječaj za dodjelu donacija "Pružimo znanje, potaknimo inicijative". Sredstva natječaja su namijenjena za provođenje projekata kojima se potiče zapošljivost, samozapošljavanje i utemeljenje društvenog poduzetništva. Rok za prijavu: 18. lipnja.
zeleni_pojas_ina.jpg

Otvorene prijave za Zeleni pojas 2019.

INA šestu godinu zaredom nastavlja provedbu programa Zeleni pojas u sklopu kojeg sufinancira ekološke projekte. Natječaj je namijenjen svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj koji svoje ideje i projekte mogu prijaviti do 25. svibnja u ponoć.
otpbanka_natjecaj.jpg

Javni natječaj za dodjelu donacija OTP banke

OTP banka Hrvatska dioničko društvo u sklopu svog donacijskog programa "Zeleno svjetlo za…" raspisala je Javni natječaj za dodjelu donacija u 2019. godini. Rok prijave je 16. svibnja.
knjige_knjizevnost_knjiznica_izdavastvo_knjiga_foto_to_copy20479.jpg

DHK raspisuje natječaj za poticanje kulturnih aktivnosti

Društvo hrvatskih književnika (DHK) raspisuje natječaj za poticanje kulturnih aktivnosti na području književnosti, prevodilaštva i ilustracije iz Fonda za kulturu, prikupljenog od naknada za javnu posudbu za 2013. godinu. Rok za prijave je 6. svibnja.
life_logo_odraz.jpg

Otvoren LIFE natječaj za 2019. godinu

Europska komisija otvorila je natječaj za program LIFE za 2019. godinu. Natječaj je otvoren 4. travnja i bit će otvoren do lipnja za konceptne sažetke koji se prijavljuju na potprogram Okoliš, odnosno do rujna za projektne prijedloge koji se prijavljuju na Klimatske aktivnosti.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy45790.jpg

Natječaj za jačanje francusko-hrvatskih partnerstava

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuje prvi natječaj za organizacije civilnog društva. Prijave se primaju do 30. travnja.
image002.jpg

HT nagrada za mlade

MSU poziva mlade umjetnike i umjetnice da se prijave za novu HT-ovu nagradu za mlade. Međunarodno stručno povjerenstvo od pristiglih će radova u novoj kategoriji Za mlade izabrati najuspješniji rad koji će biti izložen na izložbi HT nagrada za hrvatsku suvremenu umjetnost i nagraditi ga s 20 tisuća kuna. Natječaj je otvoren do 18. ožujka.