Novac

sia_cover.png

Otvorene prijave za Social Impact Award program

ACT Grupa je u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER javnosti predstavila program Social Impact Award Hrvatska i otvorila prijave za sudjelovanje. Tijekom 2019. godine programom će biti obuhvaćeno najmanje 150 studenata/ica i mladih koji žele razviti svoje poslovne ideje. Prijave su otvorene do 1. svibnja.
plastic_challenge.jpg

Pokrenut natječaj za europske društvene inovacije za 2019.

Europska komisija otvorila je natječaj za europske društvene inovacije za 2019. Tema je ovogodišnjeg natječaja rješavanje problema plastičnog otpada, a traže se ideje i projekti u kojima se plastični otpad smanjuje uvođenjem sustavnih promjena na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini. Neovisno povjerenstvo odabrat će tri projekta kojima će se u listopadu 2019. dodijeliti po 50 000 EUR.
hnd_copy70939.jpg

Natječaj Velebitska degenija

Otvoren je Natječaj za godišnje nagrade Velebitska degenija, za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša (po jedna nagrada za radove objavljene u tisku, internetu, na radiju, televiziji te za fotografiju), u razdoblju od 1. ožujka 2018. godine do 28. veljače 2019. godine. Prijave do 1. travnja.
zagreb.gif

Grad Zagreb raspisao natječaje za udruge

Grad Zagreb raspisao je 14 javnih natječaja za financiranje programa i projekata udruga za 2019. godini. Rok za prijavu na sve javne pozive je 1. travnja.
natjecaj_donacije_hep_2019.jpg

Otvoren HEP-ov natječaj za dodjelu donacija za 2019. godinu

Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj za dodjelu donacija za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2019. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje. Natječaj "Svjetlo na zajedničkom putu" je otvoren do 13. ožujka do 16 sati.
kulturanova_copy46716.png

Zaklada Kultura nova - Program podrške 2019.

Zaklada Kultura nova u okviru Programa podrške 2019. objavila je Javni poziv na predlaganje projekata u Programskom području 2 u okviru Programa podrške 2019. s rokom prijave 20. ožujka za projekte organizacija civilnog društva (udruge i umjetničke organizacije) na području suvremene kulture i umjetnosti, koji se provode u razdoblju od 1. srpnja 2019. do 31. prosinca 2019. godine.
logo_virtualni_muzej_dotrscina.jpg

Natječaj Virtualnog muzeja Dotrščina 2019.

Virtualni muzej Dotrščina i Vijeće srpske nacionalne manjine grada Zagreba raspisuju javni natječaj za privremenu memorijalnu umjetničku intervenciju na prostoru spomen-parka Dotrščina u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 24. ožujka. Produkcijski proračun iznosi 5 000 kn bruto, koliko iznosi i honorar za umjetnički rad.
artw_european_cultural_foundation_site_love2.jpg

Democracy Needs Imagination - Poziv za prijavu projekata

Europska kulturna fondacija (ECF) želi podržati kreativne, kulturne aktivnosti prije, za vrijeme i nakon parlamentarnih izbora u EU, koji mogu udahnuti život Europi i demokraciji u cjelini. Poziv je otvoren od veljače 2019. godine, a trajat će dok se raspoloživa sredstva ne potroše.
aktivniuzajednici_kajodadic.jpg

Javni poziv Aktivni u zajednici

Zaklada Kajo Dadić nastavlja provedbu programa Aktivni u zajednici te pozivaju jedinice lokalne samouprave, ustanove i udruge s područja Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko- neretvanske županije da se prijave za sudjelovanje u programu. Rok za prijavu je do 15. veljače.