Novac

plakatn.jpg

Međunarodni javno-pozivni natječaj za plakat: (RE)IMAGINING EUROPE

Hrvatsko dizajnersko društvo raspisuje međunarodni javno-pozivni natječaj za plakat na temu (RE)IMAGINING EUROPE. Natječaj je otvoren svim dizajnerima iz Europe te za 10 pozvanih autora odabranih od strane organizatora. Zainteresirani dizajneri mogu poslati natječajne radove zaključno do 31. prosinca.
announcement_open_for_entries_1.jpg

European Press Prize

Svake godine, European Press Prize nagrađuje najveće uspjehe u europskom novinarstvu kroz četiri kategorije (svaka vrijedi €10,000). Otvoren je poziv za ovogodišnje prijave. Prijaviti se možete do 13. prosinca.
mediji_freepress.net_copy30859.png

Natječaj za sufinanciranje programa na temu poticanja medijske pismenosti u 2020. godini

Vijeće za elektroničke medije raspisalo je Javni poziv za prikupljanje ponuda za sufinanciranje projekata, manifestacija, seminara, konferencija, radionica, predavanja, pripreme i/ili izrade edukacijskih materijala ili istraživanja čija bi tema bila medijska pismenost, njen razvoj i osvještavanje njene važnosti, kao i s njima povezana područja i projekti. Rok za dostavu ponuda je 19. prosinca.
kune_novac_budzet_banke_foto_to_copy47640.jpg

Otvoreni Privrednikovi natječaji za stipendiranje

Srpsko privredno društvo Privrednik otvorilo je Natječaj za dodjelu stipendija srednjoškolcima i studentima za školsku/akademsku godinu 2019/20. iz Fonda Vladimir Matijević, kao i Natječaj za dodjelu stipendija odličnim studentima za akademsku godinu 2019/20. iz Fonda Ivana Vujnović. Natječaji će biti otvoreni do 14.10.