Rad

door_logo_vertical_150x135.jpg

Izvršni direktor (m/ž)

Udruga DOOR traži izvršnog direktora/direktoricu koja je spremna preuzeti izazov vođenja rastućeg tima od trenutačno 13 zaposlenika. Rok za prijave je 14. lipnja do 12 sati.
wwf_logo_copy75941.jpg

WWF zapošljava

WWF traži osobu koja bi pojačala njihov rad na zelenim i plavim ekonomijama, kao i pametnim ciljanim rješenjima i očuvanju slatkovodnih resursa na otocima u svrhu poboljšanja dobrobiti lokalnih zajednica. Rok prijave je 24. veljače.
fmfs001_1_copy95725.jpg

FMFS zapošljava

Udruga Festival mediteranskog filma Split objavljuje Natječaj za zapošljavanje Voditelja/ice ureda i administratora/ice za obavljanje uredskih, administrativnih i ostalih srodnih poslova ovisno o projektnim zahtjevima, uz sudjelovanje u svim segmentima rada Udruge. Zapošljavaju jednu osobu na neodređeno vrijeme uz probni rok od 6 mjeseci. Natječaj je otvoren do 24. veljače.
udruga_zamisli_logo_copy72155.png

Udruga Zamisli traži asistenta osobi s invaliditetom

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu djevojki s invaliditetom na području Zagreba, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova. Rok za prijavu je 31. siječnja.
wwf_logo_copy75941.jpg

WWF Adria zapošljava projektnog suradnika ili suradnicu

WWF traži projektnu suradnicu ili suradnika u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, na Kosovu ili u Srbiji koja/i će se pridružiti projektnom timu "Zaštićena područja za prirodu i ljude". Riječ je o zamjeni za porodiljni dopust, te je ugovor na određeno vrijeme. Posljednji dan za prijavu je 4. veljače.
mochvara.jpg

Klub Močvara traži marketinškog suradnika/cu

URK i Močvara traže novu osobu za poziciju marketinške suradnice/marketinškog suradnika za rad na EU projektu uz zapošljavanje na ugovor o radu na 8 sati na određeno vrijeme od 30 mjeseci. Rok prijave je 28. siječnja.