Rad

yihrr_copy21436.jpg

Natječaj za posao - Inicijativa mladih za ljudskih prava

Inicijativa mladih za ljudska prava jedna je od vodećih regionalnih mreža u području zagovaranja ljudskih prava, promicanja pomirenja i regionalne suradnje te zagovaranja mehanizama tranzicijske pravde. Traže osobu koja će u Inicijativi raditi kao Poslovni direktor/direktorica. Ova osoba će podržavati Programskog direktora i programski tim u administrativnom i projektnom razvoju te u procesima namicanja sredstava i drugih resursa za rad organizacije. Prijave do 2. siječnja.
pride_oglas_2018_768x576.png

Natječaj za stručnu_og suradnicu_ika

Zagreb Pride traži motiviranu i odgovornu osobu koja dijeli vrijednosti i principe djelovanja Zagreb Pridea, drži do unaprjeđenja položaja LGBTIQ osoba u Hrvatskoj te je tom cilju spremna doprinijeti svojim znanjima na područjima zagovaranja prava LGBTIQ osoba. Prijave do 10. rujna.
upitnik_679x350_copy28937.jpg

U Šibeniku se traži 37 pomoćnika u nastavi

Zbog potreba ciljane skupine iz projekta Pomoćnici u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju 2 i poštivanja rokova, objavljen je natječaj kojim se oglašava potreba za 37 pomoćnika u nastavi koji će pružati podršku učenicima s teškoćama u razvoju. Prijave do 1. kolovoza.
invaliditet_copy33989.jpg

Hrvatski savez udruga osoba s tjelesnim invaliditetom traži dva pomoćna radnika

Hrvatski savez udruga osoba s tjelesnim invaliditetom raspisao je natječaj za dva pomoćna radnika na području Zagreba, na određeno vrijeme, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom. Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Rok za prijavu je 30. lipnja.
kultura_nova_copy58440.jpg

SOR u Zakladi Kultura nova

Zaklada Kultura nova objavila je 11. lipnja na mrežnim stranicama Javni natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Zakladi na radnom mjestu suradnika za istraživanje i razvoj. Rok za prijavu je 24. lipnja