Rad

Foto: Biom

Volonterski kamp na Učki

Udruga Biom i ove godine u suradnji organizira volonterski kamp na Učki u razdoblju od 2. do 24. srpnja! Pridružite se, volontirajte i sudjelujte u borbi za očuvanje bioraznolikosti!
zez_posao.jpg

Zelena energetska zadruga zapošljava

ZEZ zapošljava i to na 4 novootvorene pozicije: voditelj/ica marketing i komunikacija, voditelj/ica platforme, voditelj/ica projekta i aktivator/ica lokalne zajednice! Prijavite se do 15. lipnja.
sdeweslogo.jpg

Sdewes zapošljava

Međunarodni centar za održivi razvoj energetike, voda i okoliša (SDEWES Centre) u Zagrebu traži osobu informatičkog usmjerenja za poslove informatičke podrške u udruzi, rad na web aplikacijama, uređivanje web stranica te sudjelovanje u nabavi računalne opreme. Rok za prijave je 29. travnja.
oglas1_813x540.png

BIOM traži koordinatora/icu volontera

Udruga Biom traži motiviranu i ambicioznu osobu za ulogu koordinatora/ice volontera koja će im se pridružiti te samostalno i u timu sudjelovati u radu s volonterima, članovima i širom javnosti. Prijave do 21. travnja.
prijavi_se_za_praksu_u_civilnom_drustvu1_yihr.jpg

Praksom u udruzi do društvene promjene: poziv za mlade

Inicijativa mladih za ljudska prava poziva mlade ispod 30 godina koji su završili fakultete društvenog ili humanističkog usmjerenja, a nezaposleni su ili rade izvan struke da se prijave na program Prakse u civilnom društvu. Rok prijave za program prakse je 1. travnja (do kraja dana).