Rad

ekopan_4eb.jpg

Projektni asistent/ica u Karlovcu

Zahvaljujući partnerstvima na projektima JEDRO i JEKA (nositelj Zelena akcija), udruga Eko Pan ima mogućnost povećati tim za jednog djelatnika na mjestu projektnog asistenta. Rok za slanje životopisa i motivacijskog pisma je petak, 15. siječanj 2021. u 16 sati.
solarni_paneli_obnovljivi_energija_mk_copy95127.jpg

Voditelj/ica projekta u Splitu

Natječaj za zapošljavanje na određeno vrijeme na projektu "PROJEKT SOLAR – SUNČANI VAROŠ SRETNIH STANOVNIKA, revitalizacija prostora i uspostava društveno kulturnog centra u kontaktnoj zoni povijesne jezgre grada Splita" otvoren je do 8. siječnja.
wwf_logo_copy75941.jpg

WWF Adria zapošljava projektne suradnike u Hrvatskoj i Sloveniji

Mnoge brane u rijekama jugoistočne Europe stare su, napuštene i izvan upotrebe. Stotine brana blokiraju rijeke u Sloveniji i Hrvatskoj i sprečavaju plivački put migratornim ribama. WWF Adria želi otvoriti što više rijeka u Sloveniji i Hrvatskoj.
wwf_logo_copy75941.jpg

WWF Adria zapošljava stručnjaka/icu za komunikaciju u Hrvatskoj

WWF Adria traži stručnjaka/icu za komunikaciju za poziciju programskog suradnika u svom timu koji se bavi zaštitom divljih zvijeri. Pozicija je na pola radnog vremena s ugovorom na određeno vrijeme. Rok za prijavu za ovu poziciju je 10. prosinca.
greenpeace.jpg

Voditelj/ica komunikacija na projektu

Greenpeace u Hrvatskoj zapošljava jednu osobu na puno radno vrijeme, u Zagrebu, na određeno vrijeme od 12/2020 do 7/2021. Pošaljite životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku na icroatia@greenpeace.org do 30. studenog, s naslovom “Communications Officer”.