Rad

crosol.png

Crosol zapošljava

Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske (CROSOL) je nestranačka i neprofitna organizacija civilnog društva koja je aktivna u području međunarodne razvojne suradnje i humanitarne pomoći. Od studenog 2018. godine provode EU projekt ‘’Towards open, fair and sustainable Europe in the world/ EU Presidency 2019-2020“ u sklopu kojeg će se otvoriti dva radna mjesta - za zagovaračke aktivnosti i poslove logistike/administracije. Prijave do 13. veljače.
cms_posao.jpg

CMS zapošljava pravnika/pravnicu

Centar za mirovne studije raspisao je natječaj za radno mjesto pravnika/pravnice. Prijave se zaprimaju do kraja dana u četvrtak, 14. veljače.
jrs_logo.jpg

Traže se ljudi za rad s izbjeglicama

Isusovačka služba za izbjeglice traži osobu za suradnju s lokalnom zajednicom (m/ž) i suradnika u integraciji osoba pod međunarodnom zaštitom (m/ž). Rok za prijave je 12. veljače.
hdd.jpg

HDD traži stručnog suradnika (m/ž)

Hrvatsko dizajnersko društvo traži proaktivnu, fleksibilnu i odgovornu osobu, motiviranu za rad na raznolikim poslovima u Tajništvu Hrvatskog dizajnerskog društva te na poslovima EU projekta Centar oblikovanja svakodnevice. Rok za prijavu je do 4. veljače.
lag.jpg

Poziv za iskaz interesa za rad na projektu LAG-a 5

LAG 5 objavljuje javni poziv umjetnicima iz Republike Hrvatske za iskaz interesa za rad na projektu u pripremi "More than a garden" u sklopu Horizon 2020 programa EU. Potencijalni kandidati imat će priliku završiti četverogodišnji industrijski doktorski studij u području eksperimentalnih i vizualnih umjetnosti. Detalji javnog poziva nalaze se u prilogu, a krajnji rok za iskaz interesa je petak 25. siječnja.
lff_lff.jpg

Udruga Liburnia Film Festival zapošljava producenta/icu udruge

Udruga Liburnia Film Festival otvorila je natječaj za radno mjesto producenta/ice udruge. Ono uključuje administraciju projekata udruge (turneja Liburnia uplovljava, program Slučajno kino, Edukacijski program i Liburnia Film Festival) te produkcijske poslove na navedenim projektima. Prijave traju do 23. siječnja.