zadruge.jpg"Ovaj je vodič putokaz u našoj misiji da mjerama ekonomske, socijalne i porezne politike, te edukacijom i savjetovanjem stvorimo preduvjete za razvoj zadružnog poduzetništva", kažu u Hrvatskom centru za zadružno poduzetništvo.

Hrvatski centar za zadružno poduzetništvo izdao je Vodič za osnivanje zadruge, s ciljem "pomoći zainteresiranima pri osnivanju zadruge, a s vizijom razvijanja i osnaživanja zadružnog poduzetništva u svim područjima, od poljoprivrede, ribarstva, graditeljstva, trgovine do raznih uslužnih djelatnosti".

"Ovaj je vodič putokaz u našoj misiji da mjerama ekonomske, socijalne i porezne politike, te edukacijom i savjetovanjem stvorimo preduvjete za razvoj zadružnog poduzetništva", kažu u Centru.

Vodič donosi razloge i argumente za udruživanje u zadrugu, detaljno opisuje tko mogu biti članovi zadruge, te postupke udruživanja.

"Kada se odlučite zakoračiti u zadružno poduzetništvo, obratite se Hrvatskom centru za zadružno poduzetništvo, kako bi smo vam pomogli i zajedno odlučili je li zadruga pravi oblik za vas, te ako jeste, da bi smo vam pomogli oko samog postupka osnivanja zadruge. Što bolje predvidite buduće poslove i rješenja budućih problema, prilika za uspjeh je veća", naglašavaju iz Centra.

Više informacija i Vodič potražite OVDJE.

Ključne riječi: zadruge
<
Vezane vijesti