Foto: PixabayFoto: PixabayProjekt Besplatne elektroničke knjige učetverostručio je broj korisnika u travnju, čitanost besplatnih naslova je utrostručena, a čak osam naslova zabilježilo je više od tisuću čitatelja.

Osam naslova skupilo je više od tisuću čitatelja: najčitaniji naslov bile su Filmske vrste i rodovi Nikice Gilića s 3.330 čitatelja, a za njima slijede eseji Razumijevanje filma Hrvoja Turkovića (2.168), Zapisi iz treće kulture Darka Polšeka (2.138), roman U tvom zagrljaju zaboravljam svako pretrpljeno zlo Krešimira Pintarića (1.917), Četvrti svjetski rat Dražena Šimleše (1.738), Mediji, propaganda i sistem Noama Chomskog (1.708), prozni zapisi Henryja Davida Thoreaua Walden 1.163) te roman Sloboština Barbie Maše Kolanović (1.135).

U usporedbi s prošlogodišnjim travnjem, kad je 45.097 korisnika online čitalo 8.169 besplatnih e-knjiga te njih još 5.389 preuzelo na svoje uređaje, broj korisnika je više nego učetverostručen, a čitanost više nego utrostručena.

Još 98 naslova skupilo je više od stotinu čitatelja tijekom ožujka. Za usporedbu, u prošlogodišnjem travnju nije bilo naslova s više od tisuću čitatelja, a s više od stotinu čitatelja bilo je tek 37 naslova.

Besplatne elektroničke knjige preuzmite i čitajte ovdje.

Ključne riječi: knjige, čitanje, kultura
<
Vezane vijesti