priznanje2.jpgPovodom deset godina rada Pravobraniteljice za osobe s invaliditetom danas je H-Alteru u Hrvatskom saboru uručeno priznanje za doprinos promicanju pozitivne percepcije osoba s invaliditetom i većeg stupnja društvene svijesti o osobama s invaliditetom u javnosti.

Na današnjem obilježavanju deset godina od osnivanja institucije Pravobranitelja za osobe s invaliditetom predstavljeni su dosadašnji napori i rad pravobraniteljice Anke Slonjšak i brojnih suradnika u izgradnji društva jednakih mogućnosti i ravnopravnosti. Posebno priznanje za doprinos unaprjeđenju položaja osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoji dodijeljeno je Zorislavu Bobušu.

Uz nekoliko drugih elektroničkih publikacija, među kojima su Forum.tm i Vox Feminae, H-Alteru je dodijeljeno priznanje za doprinos promicanju pozitivne percepcije osoba s invaliditetom i većeg stupnja društvene svijesti o osobama s invaliditetom u javnosti. 

Iznimna nam je čast što je pravobraniteljica za osobe s invaliditetom naš dosadašnji rad prepoznala kao važan te nam je još jedan poticaj da nastavimo s radom unatoč svim preprekama. 

priznanje_ak.jpg
<
Vezane vijesti