mocvara_copy57095.jpgPrva crowdfunding kampanja za izdavanje knjige Močvara i priča o URK-u pokrenuta je jučer na platformi Indiegogo, a u prva 24 sata prikupljeno je već 2.136 dolara, točnije 31 posto od potrebnih sredstava. Ekipa iz Močvare vas poziva da donirate do 8. lipnja i podržite njihovu kampanju!

Crowdfunding, ovaj relativno novi način alternativnog financiranja projekata, sada nam je velik izazov, jer imamo mogućnost direktno uključiti našu publiku u realizaciju ovog sjajnog projekta.

Kampanjom, koja traje do 8. lipnja, ćemo, nadamo se, prikupiti sredstva potrebna za skupi tisak knjige, a podržavatelji (ili jezikom Indiegogo-a "backeri") imaju priliku to omogućiti, ali i dobiti čitav iz zanimljivih nagrada ("perkova"), kao što su naravno sama knjiga, ali i plakat Igora Hofbauera, knjiga 5 godina Močvare iz 2004. godine, godišnji upad u Močvaru, bookmark s motivom omota knjige.

Močvara i priča o URK-u je knjiga koja će na preko 400 stranica uz puno plakata, fotografija, stripova, crteža i raznih priča pokušati dočarati što smo sve i kako radili od osnutka Udruženja za razvoj kulture URK 1995. godine. Ideja je da predstavimo specifičnost organizacije koja je u protekle 22 godine ostavila doista jak trag u kulturnom životu grada, dajući istovremeno pogled na širu scenu u kojoj ona djeluje. Iako u površnoj percepciji funkcioniramo kao glazbeni klub, Močvara i URK su puno više od toga, a ova knjiga će pokušati predstaviti taj raznolik i ponekad pomalo skriven svijet.

Donirati možete OVDJE.

Ključne riječi: klub močvara, crowdfunding
<
Vezane vijesti