sajam_stipendija_i_visokog_obrazovanja_2018.jpgInstitut za razvoj obrazovanja organizira 14. Sajam stipendija i visokog obrazovanja koji će se održati 16. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 18. listopada na kampusu Sveučilišta u Rijeci. Posjetitelji Sajma moći će na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i studijske programe u Hrvatskoj i inozemstvu.

Na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci predstavit će se stipendije i drugi oblici financijske potpore za studiranje, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna srednjoškolcima, studentima i mladim profesionalcima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu. Uz to, Sajam je prilika da se sudionici dobro zabave i steknu motivaciju za daljnje obrazovanje.

Paralelno s izlagačkim dijelom Sajma, gdje će posjetitelji moći razgovarati s predstavnicima visokih učilišta i bivšim stipendistima, održat će se i zanimljiv i inspirativni popratni program.

Više informacija o Sajmu dostupno je na službenoj internetskoj stranici Stipendije.info te na Facebook stranici Tražim stipendiju.

<
Vezane vijesti