audioslave.jpgPrilika za prisjetiti se hitova Chrisa Cornella pruža se u zagrebačkom Saxu u četvrtak, 1. ožujka, kada će zasvirati tribute band Broken City te izvesti uspješnice kao što su Like a Stone, Cochise, Show Me How to Live, Be Yourself, I am the Highway i brojne druge. Najbržim čitateljima/cama dijelimo dva puta po jednu ulaznicu.

"This radio station was named Audioslave, in honor of the last American heroes to whom speed means freedom of the soul. The question is not when they gonna stop, but who's gonna stop 'em", poznati je citat koji rijetko kojem ljubitelju ovog benda neće izazvati trnce. Prošlo je manje od godinu dana od tragične smrti Chrisa Cornella, no njegov bogati opus koji je uključivao i supergrupu Audioslave zasigurno nikad neće biti zaboravljen.

Prilika za prisjetiti se svih hitova ovih velikana pruža se u Saxu u četvrtak, 1. ožujka kada će zasvirati tribute band Broken City te izvesti uspješnice kao što su Like a Stone, Cochise, Show Me How to Live, Be Yourself, I am the Highway i brojne druge.

Bend koji je osnovan 2016. u Zagrebu čine Vanja Trbović – vokal, Davor Ivanković – gitara, Natan Šujansky – bas /back vokal i Igor Mihajlović – bubnjevi. Cijena ulaznica u pretprodaji je 30 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu u utorak (18-22h) i srijedu (19-23h), dok će u četvrtak koštati 40 kuna. Početak koncerta je u 21h. Sve u svemu, bit će to večer koju nijedan istinski fan Audioslavea ne smije propustiti.

Najbržim čitateljima H-Alter dijeli dva puta po jednu ulaznicu, a sve što trebate jest poslati nam e-mail s imenom i prezimenom na adresu redakcija@h-alter.org!

Ključne riječi: nezavisni glazbenici
<
Vezane vijesti