unnamed_33_copy59011.jpgTvornica klikova - udruga multimedijskih kreativaca je otvorila natječaj za neprofitne organizacije (udruge) za izradu besplatne web stranice. Natječaj je otvoren do 30. travnja.

Jednoj udruzi/organizaciji izradit će se besplatno kompletnu web stranicu i omogućiti besplatni hosting i održavanje poslovnih mailova sljedećih godinu dana. Uz to će se organizaciju postaviti na Google karte, urediti Google My Business page i pomoći u boljoj vidljivosti na Google pretraživanjima.

Za prijavu je potrebno samo ispuniti prijavnicu.

Nova web stranica će biti u potpunosti prilagođena svim potrebama organizacije, prilagođena prikazu na mobilnim uređajima kao i sa svim elementima modernog web-a (galerije fotografije, ugrađeni video, ugrađena karta, kontakt obrazac i sl.) – riječ je o STARTUP paketu. Uključen je i neograničen broj poslovnih mail adresa, njihovo održavanje na godinu dana, a ukupni hosting iznosi maksimalno 1 Gb. Ukupna tržišna vrijednost nagrade odabranoj neprofitnoj organizaciji je 5.000 kn za izradu web stranice i godišnje održavanje.