img_20200420_091458_177.jpgCirkorama poziva djecu, da im uz pomoć roditelja, pošalju fotografije svojih umjetničkih radova, smještenih u unutarnji ili vanjski prostor koji im puno znači u ovom periodu karantene. To može biti crtež u ulici kojom šeću, na klupi na kojoj najviše vole sjediti, skulptura od grančica ili kamenčića nađenih u šetnji, instalacija bilo koje vrste, modna kreacija na lutki, poezija u formi poruke u prirodi ili na balkonu....dajte mašti na volju! Radovi će biti objavljeni u online zbirci Djetinjstvo na čekanju.

Već tjednima, uslijed situacije s pandemijom COVID -19, mjere fizičkog distanciranja zatvorile su nas u domove. Djeca ne idu u vrtiće i škole, ne druže se uživo s vršnjacima i mnogi oblici igre su onemogućeni. No, sigurni smo da se i dalje kreativno izražavaju, sami, uz pomoć roditelja ili poticaj nastavnika_ca, bez obzira da li njihova kreativnost dolazi do izražaja u domu ili kroz kratke šetnje.

Cirkorama poziva roditelje, ili samu djecu, da fotografije visoke kvalitete (rezolucija minimalno 300 dpi) pošalju na e- mail: cirkorama@gmail.com najkasnije do 26.travnja 2020. Radovi će biti objavljeni u online zbirci pod naslovom Djetinjstvo na čekanju. Uz fotografije, treba poslati ime, prezime i dob djeteta, naslov djela ili fotografije, te par rečenica o prostoru u kojem je djelo fotografirano, s porukom za prijatelje.