aukcije.jpgUdruga Pobjede najpoznatija po tome što vodi osječki Azil za pse. Iako zemljopisno udaljena od potresom pogođenih mjesta, imala je potrebu uključiti se u spašavanje životinja s tih područja čija je patnja ionako najmanje vidljiva.

Udružili su se s udrugom Farmica iz Našica i zajednički su uspjeli spasiti tri svinje - Belu, Lunu i Lajku i kravicu Šaravu (čije tele se iščekuje svakog trena). S obzirom na to da je bila potrebna brza reakcija, djelovalo se odmah, ali izmještanje na sigurno, iako veliki, samo je prvi korak.  Sad tek počinje svakodnevna briga, kao i izrada nastambi koje će im biti dom za zauvijek. Ne samo za njih 5, već i za sve one spašene u budućnosti. To je svijetla i sretna okolnost za koju je potrebno skupiti sredstva.

Isti nagon - pomoći stradalim životinjama - osjetile su i umjetnice Zagrebačke akademije likovnih umjetnosti pa je odmah nastala ideja da u suradnji s Udrugom Pobjede kroz njihove aukcije ponude svoje radove za koje će se moći licitirati kroz 48 sati te tako skupiti dio sredstava za potrebe smještaja spašenih životinja.

Aukcija će trajati od četvrtka do subote na stranici na kojoj će svi zainteresirani moći vidjeti divne radove, a licitiranjem postati i njihovi vlasnici!

Slike ovih umjetnica svojom će ljepotom zauvijek podsjećati kako je potrebna samo volja da svijet postane ljepše mjesto za život svima!