H-Alter
Fotka: TTNGFotka: TTNGPoznati britanski math/indie rockeri TTNG dobili su pojačanje za nastup na Good Vibrationsu 14. travnja u Močvari, a to je nezgodni zagrebački trio From Another Mother. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio.hr., dok će na dan koštati 65 kuna. Najbržim čitateljima/cama dijelimo dva puta po jednu ulaznicu.

TTNG je osnovan 2004. u Oxfordu pod imenom This Town Needs Guns. Vrlo jednostavno opisuju svoj ukupni  glazbeni proces: "Pišemo i snimamo pjesme. Onda ih objavimo. Zatim sviramo te pjesme ljudima". Prvo su nastupali kao četvorka, a sad su trio kojeg čine Henry Tremain (bas/vokal), braća Tim (gitara) i Chris Collis (bubnjevi). Do sada su izdali tri albuma: Animals (2008.), 13.0.0.0. (2013.) kada mijenjaju ime u TTNG i Disappointment Island (2016.) te dva EP-a: Split CD with Cats and Cats and Cats ( 2007.) i This Town Needs Guns (2008.). Bend za svoje uzore navodi bendove kao što su Owls, American Football i Make Believe. Ovo će im biti prvi koncert u Zagrebu pa bi bilo dobro da dođeš i pružiš im toplu dobrodošlicu.

FROM ANOTHER MOTHER je trio iz Zagreba nastao krajem 2012. Do sada su izdali EP Bartebra i album Epileptir. Osvojili su Čuješ festival u Zagrebu i festival Omladina u Subotici. Odsvirali su  turneje po Hrvatskoj, Bosni, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Slovačkoj, Mađarskoj, Austriji. Nastupi  im obiluju enormnom količinom energije, koja se čini kao apsolutni kaos (kontrolirani), a na koju publika u pravilu jako pozitivno reagira. Debitantski album Epileptir uvršten  je na popise najboljih domaćih albuma 2017. (Muzika.hr & Beehype), najboljih debitantskih albuma (Muzika.hr) i domaćih izvođača koji su obilježili godinu (Terapija.net). Trenutno snimaju novi album..

Najbržim čitateljima H-Alter dijeli dva puta po jednu ulaznicu, a sve što trebate jest poslati nam e-mail s imenom i prezimenom na adresu redakcija@h-alter.org!

Dobitnici su Petra Dražić i Josip Brković.

Ključne riječi: klub močvara
<
Vezane vijesti