kumek_1080x10807.jpgNa jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, održanoj u Gongu, predstavljena je audicija za glavnu ulogu Milana Bandića u filmu Kumek. Kako je redatelj filma Kumek Dario Juričan istaknuo, audicija se pokazala nužnom nakon što je gradonačelnik Milan Bandić u tri navrata odbio intervju. Redatelj traži muškog glumca u dobi između 40 i 60 godina. Pobjednik će dobiti neto honorar od 17.840,95 kuna, što je jednako mjesečnom iznosu plaće Milana Bandića.

Prijavnica za audiciju je dostupna ovdje.

Redatelj traži muškog glumca u dobi između 40 i 60 godina. Pobjednik će dobiti neto honorar od 17.840,95 kuna, što je jednako mjesečnom iznosu plaće Milana Bandića (prema podatku iz imovinske kartice).

Audicija će se održati 14. i 15. lipnja na lokaciji u centru Zagreba, a kandidati će po on-line prijavi biti obaviješteni o rasporedu dolaska.

Crowdfunding kampanjom Kumek želi se skupiti 250.000 kuna za dovršetak filma i njegovo stavljanje u javno dostupnu domenu. Zasad je skupljeno 30.000 kuna, a kampanju možete podržati ovdje.

Redatelj filma Kumek je Dario Juričan kojem je Rješenjem od 31. svibnja zagrebački Ured za opću upravu poništio promjenu imena u Milan Bandić, a na što će biti uložena žalba. Film Kumek je sufinanciran od strane HAVC-a, a premijera je planirana za veljaču 2020.

Ključne riječi: zagreb, Bandić, kumek
<
Vezane vijesti