Autor vizuala: Lovro ŠkiljićAutor vizuala: Lovro ŠkiljićRadio Student svoj 22. rođendan slavi početkom emitiranja na novom odašiljaču i to zahvaljujući potpori slušatelja u crowdfunding kampanji Nek´se daleko čuje! Tradicionalno, rođendan će proslaviti u Močvari, 9. studenog uz nastupe Tús Nua, Žen, Crvi i Haiku Garden.

Vrata se otvaraju u 21 sat, a iznos minimalne donacije je 30 kuna.

Tús Nua
Zagrebački tročlani bend Tús Nua na scenu se ušuljao prošle godine kada su izbacile debitantski album “Horizons” da bi sada postali jedan od najtraženijih post rock i shoegaze bendova na regionalnoj sceni. U svoju biografiju osim solo koncerata upisale su i nastup u Kino Šiški s post-rock velikanima God Is An Astronaut, te u emisiji 300 WATA na Radio Studentu.

Žen
Četveročlani audio-vizualni bend Žen dobro je poznat slušateljima scene, ali i Radio Studenta. Od svojih početaka Žen se postavio kao bend koji je doživljaj i za oči i za uši koji progresivno spaja bas, gitaru, bubnjeve i synth u blend post-rocka s utjecajima eksperimentalne elektronike i shoegazea.

Haiku Garden
Ljubljanski Haiku Garden od 2016. kada su izbacili prvi EP Weaver smatraju se permanentnim iznenađenjem post-rock i shogazerske scene. Njihovu glazbu karakteriziraju sanjive melodije i vokali isprepleteni psihodelijom koja djeluje opuštajuće i istovremeno neobuzdano.

Crvi
Beogradski Crvi su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se glazbeno razumije i nadopunjuje. Debitantski album “Piše nam se dobro” izbacuju prošle godine i predstavljaju ga kao zvučnu kulisu Munchovog ''Krika'' 21. stoljeća. Ove godine dolaze opet u Hrvatsku nakon odličnog nastupa na SuperUho festivalu u Šibeniku i u Vintage Industrial Baru.

Ključne riječi: mediji, kultura, močvara, radio student
<
Vezane vijesti