hrvatskamozebolje.png"Jedino mi građani i građanke, stalnim i neumoljivim pritiskom možemo politiku prisiliti da počne donositi odluke u interesu naroda i napretka", poručuje Inicijativa Hrvatska može bolje uoči današnjeg prosvjeda.

Tisuće i tisuće ljudi iskazalo je podršku današnjem skupu Hrvatska može bolje. "To smo mi, građani Hrvatske koji želimo školu koja djecu oprema za zauzimanje svog mjesta u društvu. Želimo školu iz koje izlaze odgovorni građani koji stvaraju budućnost svoje zajednice", pojašnjavaju iz inicijative koja organizira današnje prosvjede.

Na Međunarodni dan roditelja, danas, u 18 sati građani će se okupiti u Osijeku, Slavonskom Brodu, Virovitici, Križevcima, Varaždinu, Poreču, Puli, Rijeci, Zadru, Splitu, Korčuli, Dubrovniku, ali i u Londonu, Parizu, Budimpešti i Šangaju.
 
Osim učenika Karla Horvata, učiteljica Ide Loher i Ane Hinić te učitelja Tonija Miluna, roditelja Ivane Kekin, glumaca Lukrecije Tudor i Adriana Pezdirca, predstavnika udruga Eli Pijace Plavšić i Nikole Bakete te predstavnika sindikata Sanje Šprem i Darka Šeperića, u programu zagrebačkog prosvjeda će sudjelovati i Mješoviti studentski zbor Obraz i grupa Hladno pivo. Inicijativa Hrvatska može bolje građane podsjeća da je ovo miran prosvjed svih nas te da će na njemu sudjelovati i roditelji s djecom.
 
"Jedino mi građani i građanke, stalnim i neumoljivim pritiskom možemo politiku prisiliti da počne donositi odluke u interesu naroda i napretka. Zato se vidimo danas u 18 sati jer Hrvatska može bolje", zaključuju poziv iz inicijative.

Ključne riječi: kurikularna reforma
<
Vezane vijesti