H-Alter
 Članica Programskog vijeća HRT-a Viktorija Car podnijela je na 15. sjednici Programskog vijeća HRT-a ostavku na to mjesto

Članica Programskog vijeća HRT-a Viktorija Car podnijela je na 15. sjednici Programskog vijeća HRT-a ostavku na to mjesto. Time je Vijeće nakon ostavki Sanje Ivić, Ante Tomića i Milivoja Kujundžića ostalo bez četvrtoga člana, javlja HRT.

Car je ostavku dala jer smatra da Vijeće nije kompetentno za nadzor programa te kako su bili prisutni partikularni interesi. Predsjednica Vijeća Nada Zgrabljić Rotar odbacila je te navode.

Glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević vijećnicima će predstaviti programsko usmjerenje HTV-a u 2012. godini. Isto će učiniti i glavni urednik HR-a Duško Radić. Zatim će uslijediti rasprava o predloženom.

Također povjerenik za korisnike usluga HRT-a Zvonko Šeb članovima Programskog vijeća predstavit će polugodišnje izvješće o pritužbama i prijedlozima korisnika usluga HRT-a.

Vijeće bi danas trebalo odlučiti i o pokretanju postupka za prestanak mandata članova Programskog vijeća HRT-a koji su zatražili razrješenje.

Ključne riječi: HRT, Viktorija Car
<
Vezane vijesti