H-Alter
 Nakon što je svoje posjede ustupio za aktivnosti Katoličke crkve i inicijative "U ime obitelji", Ivica Todorić je ovih dana svoju ljubav odlučio demonstrirati i prema "Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara"

Da se Katolička crkva i Agrokor vole javno, postalo je jasno prije dvije godine, kada je Crkva na Agrokorov račun uplatila 250 tisuća kuna koji su potom pretvoreni u Konzumove bonove od po 300 kuna i dijeljeni bivšim radnicima sisačke Željezare. Kada je Crkvi trebala protuusluga, koncern Ivice Todorića uzvratio ju je u vidu raspačavanja letaka protiv uvođenja zdravstvenog odgoja putem Tiskovih i Konzumovih prodavaonica.

"Humanitarni" karakter Agrokora pokazao se i u proljeće ove godine kada su ispred Konzumovih trgovina postavljeni štandovi inicijative U ime obitelji na kojima su se sakupljali potpisi za raspisivanje referenduma o ustavnoj definiciji braka. Tada je H-Alter uputio upit Agrokoru, na kojeg sve do današnjeg dana nije dobio odgovor.

Ne budi škrt, Todorić je sada svoje prostore ustupio i članovima i simpatizerima Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, koji ispred prodavaonica Konzuma skupljaju potpise za raspisivanje referenduma kojim bi se ograničila prava garantirana Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina. Fotografija koju vam donosimo snimljena je u Konzumu na zagrebačkom Črnomercu.

konzum_foto_to.jpg konzum_foto_to.jpg
Ključne riječi: Ivica Todorić, Agrokor, ćirilica
<
Vezane vijesti