finoteka.jpgNakon što je prošle godine akcija Finoteke postigla ogromni uspjeh te izravno spojila proizvođače mandarina i kupce, akcija uskoro ponovno kreće uz jednostavnije i brže naručivanje.

Kako iz Finoteke navode, ne radi se samo o mandarinama, već budućnosti svih nas. Naime, prošle godine akcija je postigla toliki uspjeh, što potvrđuje činjenica je dnevna potražnja bila oko sto tona mandarina dnevno.

Ove sezone proizvođači su organizirani drugačije, bolje. Finoteka je u suradnji s partnerima organizirala dostavu izravno od proizvođača na svaki kućni prag u cijeloj Hrvatskoj, u roku od 24 sata od slanja paketa. Također, izradili su sustav za narudžbu pomoću kojeg u nekoliko klikova možete naručiti mandarine na svoju adresu.

"Ipak, ne radi se ovdje samo o mandarinama, mnogo su dublji razlozi za ovo što radimo. Znajte, ako uspije ovo s neretvanskim mandarinama, uspjet će i s domaćim jabukama, kad uspije s jabukama uspjet će i s domaćim krumpirom itd. A tada je uspjela Hrvatska! Sve je povezano. Potencijalna dobrobit od ovoga što radimo za cijelu je Hrvatsku naprosto nevjerojatna, ali jedino s vama to možemo ostvariti", poručuju iz Finoteke te dodaju kako je došlo vrijeme da se svi zajedno, na konkretan način odupremo nekorektnim uvoznicima i prekupcima i stavimo domaću proizvodnju u prvi plan.

Iz Finoteke navode kako u ovoj priči nema politike, samo zajedničkog interesa koji je istovremeno ekonomski, zdravstveni i svaki drugi.

Ujedinimo se, poručuju iz Finoteke, te pozivaju sve da se upišu u bazu potencijalnih kupaca kako bi mogli primati obavijesti o pokretanju akcije masovne kupnje domaće hrane izravno od proizvođača - provjerene kvalitete, adekvatno upakirane i s dostavom na vaš kućni prag.

finoteka_copy45037.jpg
Ključne riječi: proizvodnja hrane, hrana
<
Vezane vijesti