voxfeminae.jpgŽeliš li doprinijeti radu portala, angažirati se na području rodne ravnopravnosti, naučiti osnove novinarstva i steći radno iskustvo? Pridruži se redakciji portala VoxFeminae. Prijave do 25. travnja.

Sve što je za početak potrebno napraviti je ispuniti volonterski upitnik koji uz osobne podatke sadrži i upit o tvojim interesima, odnosno načinima na koji želiš doprinijeti radu portala.

Svi koji ispune upitnik na email će naknadno dobiti novinarski zadatak i upute za njegovo izvršavanje. Napisani zadatak potrebno je poslati do 30. travnja na: volontiranje@voxfeminae.net.

Nakon selekcijskog procesa, odabrane volonterke bit će obaviještene o daljnjem sudjelovanju na praktičnoj radionici, koja će se održati u subotu, 5. svibnja, 11h-16h u 'Šesnaestici' (Ozaljska 16).

Na radionici će se upoznati s osnovama novinarstva, različitim novinarskim formama te dobiti upute za rad na VoxFeminae portalu. Dodatne dvije edukacije bit će kreirane sukladno željama i potrebama uključenih volonterki, a termine će naknadno zajednički dogovoriti.

Od volontera/ki se očekuje da obave minimalno 1 zadatak tjedno (2-3 sata rada).

Ključne riječi: rodna ravnopravnost, mediji, novinarstvo
<
Vezane vijesti